Kozmetika

Institut za Estetiku i Kozmetologiju "LE PRESTIGE" u svom edukativnom programu koristi samo vrhunsku kozmetiku, kako dekorativnu tako i medicinsku, da bi naši studenti i kandidati radili samo sa najboljim proizvodima, a klijenti bili maksimalno zadovoljni onim što koriste iz našeg asortimana.

KARAJA dekorativna kozmetika

KARAJA dekorativna kozmetika osnovana 1985. godine, i trenutno je jedan od lidera u svetu kozmetike. Besprekoran kvalitet i kontinuirana inovacija su primarni ciljevi kompanije. KARAJA percipira potrebe i želje potrošača, proizvodeći najkvalitetniju šminku u strogo kontrolisanim uslovima i uz najfinije sastojke. Jedinstven kvalitet, pouzdanost i širok spektar proizvoda čine KARAJA-u kompanijom koja je spremna da zadovolji Vaše potrebe, i više od toga.

https://www.facebook.com/karaja.srbija

http://www.karaja-make-up.it/

 

BIODROGA MD

Biodroga proizvodi i tretmani su posebno razvijeni za potrebe kozmetičara sa fokusom na dermatologiji, za kozmetičke salone dermatološke klinike, pre i posle estetsko-plastičnih intervencija. Shodno tome korisnici ove linije su visoko sofisticirana klijentela. Biodroga MD vam nudi inovativnu, visoko naučnu negu kože zasnovanu na medicinskim dokazima iz najnovijih istraživanja o nezi kože direktno ciljane na uzroke raznih kožnih problema. Ovi inzvanredni proizvodi su razvijeni uz podršku švajcarskog lekara dr. Werner Tschollar.

http://www.biodroga.rs/index.html

 

 

Ella Bache

Ella Bache је brend za negu kože osnovan u Francuskoj od strane farmaceuta Madam Bache 1936. godine. To je jedna od najstarijih kompanija za negu kože na svetu. Počelo je sa nekoliko ručno rađenim preparatima i salonom u Parizu. Ella Bache brend se od tada znatno raširio i napredovao tako da trenutno nude proizvode dostupne u preko četrdeset zemalja širom sveta.

http://www.ellabache.com.au/

Kontakt

Adresa

Beograd, Knez Mihajlova 19
Vasa poruka je poslata. Hvala!